Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Accessibilitat
Aneu a dalt

Amunt

Gràcies per fer possible la Campanya STOP Glaucoma!

Gràcies per fer possible la Campanya STOP Glaucoma!
08/04/2015

Des de l’Institut de la Màcula vam engegar una Campanya de conscienciació per fer veure a tothom la importància de la detecció precoç en el Glaucoma. Un cop acabada la Campanya només podem felicitar-nos i, sens dubte, felicitar-vos a tots. Gràcies a tots la campanya ha estat un èxit i per això volem agrair-vos la vostra confiança.

Durant els dies en què vam dur a terme les proves de detecció precoç, tant a l’Institut com a les diverses Farmàcies Ecoceutics, vam veure 120 pacients. D’aquests, un 20% tenen un risc incrementat de patir glaucoma. Per això se’ls recomanar concretar una visita amb el seu oftalmòleg.

Una campanya així és gairebé imprescindible per conscienciar a la gent de la importància del glaucoma. El fet que una de cada dues persones que el pateix no ho sàpiga, fa que no ens podem quedar quiets en aquest punt. Així doncs, és molt important no perdre de vista el glaucoma, no només en dies remarcables com la Setmana Mundial.

A continuació pots veure el vídeo de la Jornada de Portes Obertes de l'Institut:

Deixa un comentari


Última modificació: 2 Desembre, 2020 - 16:50