ASSAIGS

Avonelle X: seguretat i tolerabilitat ocular i sistèmica a llarg termini del faricimab

Assaig-Avonelle-X-1

ESTAT:

Actiu

DESCRIPCIÓ

Aquest estudi avaluarà la seguretat i la tolerabilitat a llarg termini de faricimab intravitri en pacients amb degeneració macular neovascular relacionada amb l’edat (nAMD) que hagin completat qualsevol dels estudis de Fase III (GR40306 o GR40844). Es realitzaran avaluacions addicionals relacionades amb l’eficàcia, la farmacocinètica, la immunogenicitat i els biomarcadors.

Objectius

L’objectiu principal és avaluar la seguretat i tolerabilitat ocular i sistèmica a llarg termini del faricimab en pacients que hagin rebut almenys una injecció de faricimab durant aquest estudi, independentment de l’adherència al tractament o al protocol, en base als esdeveniments adversos.

Fàrmac

FARMAC:

Faricimab és el primer fàrmac biespecific d’us intraocular que inhibeix dues vies d’acció de la malaltia neutralitzant l’angiopoietina-2 (Ang-2) i el factor de creixement endotelial vascular-A (VEGF-A).

Població

Aquest estudi només admet pacients que hagin finalitzat l’estudi GR40306 (TENAYA) o l’estudi GR40844 (LUCERNE), sense interrupció del fàrmac d’estudi.

Durada

La durada d’aquest estudi és de dos anys.

Patologies Associades

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 28/07/2023
Desplaça cap amunt