Notícies > El tractament pioner per a la DMAE atròfica, en el focus dels mitjans de comunicació

El tractament pioner per a la DMAE atròfica, en el focus dels mitjans de comunicació

L’interès que genera el fàrmac aprovat aquest any per la Foods and Drugs Administration (FDA) nord-americana per al tractament de la DMAE atròfica ha atret les mirades dels mitjans del nostre entorn. El caràcter pioner d’aquest fàrmac (que ha demostrat efectivitat en una patologia que fins ara no tenia tractament) ha despertat l’interès dels mitjans generalistes de tot l’Estat, i molts han volgut recollir les impressions del Prof. Jordi Monés. El director de l’Institut de la Màcula ha participat en el desenvolupament del fàrmac, i és per això que és una font de primera mà per explicar-lo i valorar-ne la dimensió.

El Periódico de Catalunya hi va dedicar una pàgina en l’edició impresa —accessible també per als subscriptors de l’edició digital— i se’n va fer ressò també a les pàgines d’opinió, en el sumari, en què el Dr. Monés hi va aparèixer amb el color verd —remarcant així el caràcter positiu de la notícia.

També eldiario.es va voler contrastar amb el Prof. Monés la dimensió del nou fàrmac. En l’ambit radiofònic, Ràdio Nacional de EspañaRAC1, Catalunya Ràdio i Ràdio Estel s’han fet ressò de l’aparició del tractament. I en l’àmbit televisiu, tant la barcelonina betevé com la balear IB3 i la catalana TV3 han cobert la notícia.

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Desplaça cap amunt