Notícies > L’Institut de la Màcula incorpora equipament diagnòstic d’última generació per a la cirurgia refractiva corneal i cirurgia premium de cataractes

L’Institut de la Màcula incorpora equipament diagnòstic d’última generació per a la cirurgia refractiva corneal i cirurgia premium de cataractes

Pentacam

A l’hora d’abordar una cirurgia és fonamental tenir mesures precises dels diferents paràmetres clau de l’ull. Si parlem de les millors pràctiques quirúrgiques en cataractes, cal anar més enllà de la biometria i la queratometria de la superfície anterior de l’ull. Per tenir les màximes garanties d’èxit, cal conèixer amb exactitud la superfície corneal posterior, la profunditat de la cambra anterior de l’ull i, també, la biometria òptica.

A l’Institut de la Màcula hem incorporat recentment la millor eina per a la mesura d’aquests i d’altres paràmetres fonamentals en la nostra pràctica habitual. És l’últim model del Pentacam, el Pentacam AXL wave, el primer que s’instal·la a Catalunya. Un aparell que permet aprofundir en indicadors com les aberracions totals de l’ull i la refracció objectiva. També ens dona un paràmetre exacte de la retroil·luminació per a l’avaluació preoperatòria en les opacitats del cristal·lí —amb pupil·la no dilatada- i el control postoperatori precís de la posició i la inclinació de la lent intraocular (LIO).

Aquest dispositiu no només s’utilitza per a les avaluacions preoperatòries de les cirurgies refractives corneals, sinó també per les cirurgies de cataractes amb correcció de la presbicia, per a les quals ens permet la tria personalitzada de la lent intraocular més adient. És especialment útil, també, per a dur a terme el seguiment de patologies corneals, com el queratocon i els èctasis corneals, entre d’altres.

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Desplaça cap amunt