PATOLOGIES I TRACTAMENTS

Conjuntivitis

La conjuntivitis és la inflamació de la conjuntiva, que és la membrana mucosa que recobreix l’interior de les parpelles i que s’estén a la part anterior del globus ocular. La causa solen ser virus, bacteris o al·lèrgies.

Símptomes

El pacient sol presentar enrogiment, fotofòbia, inflamació palpebral, llagrimeig i, depenent de la causa, secreció conjuntival en les bacterianes, ganglis de mida més gran en les víriques, inflamació de la vora palpebral en les causades per una irritació o en les al·lèrgiques. Solen durar entre una i tres setmanes, encara que, si la conjuntivitis és greu, el pacient pot tenir seqüeles durant més temps.

La conjuntivitis és molt contagiosa, per això és molt important rentar-se bé les mans amb sabó després de tocar-se l’ull infectat.

Procediments

Medicina regenerativa: Endoret

Con el tratamiento de medicina regenerativa Endoret propiciamos la reparación de la superficie ocular afectada por la sequedad ocular. Se trata de un plasma rico en factores de crecimiento para el tratamiento de las lesiones de la superficie ocular elaborado a partir de la sangre del mismo paciente. Con esta formulación individualizada se consigue una tolerancia completa y una efectividad óptima. Esta opción terapéutica revolucionaria es muy eficaz en casos de defectos epiteliales persistentes o úlceras corneales. Asimismo se puede aplicar después de una cirugía refractiva corneal, una cirugía ocular o en el Síndrome de Sjögren.
Patologia Ull Sec

Dra. Paula Verdaguer,

MD, PhD

Número de Col·legiat COMB: 40737

Metge Oftalmòleg. Especialista en Còrnia, Cirurgia Refractiva i Cataractes

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 26/07/2023
Desplaça cap amunt