PATOLOGIES I TRACTAMENTS

Tumors conjuntivals

Tumores conjuntivales

Són els tumors que apareixen en la conjuntiva, que és la membrana mucosa que recobreix l’interior de les parpelles i que s’estén a la part anterior del globus ocular. Aquests tumors poden ser benignes o malignes, i en algun cas arriben a posar en perill la visió i la vida del pacient, i és per això que han de rebre el tractament adequat. El sol i el tabac són dos dels factors de risc principals de l’aparició dels tumors conjuntivals.

Símptomes

Els tumors de conjuntiva es manifesten per un canvi de color o de textura en una zona determinada o per zones de protuberàncies o de lesions en la conjuntiva. La majoria són asimptomàtics, encara que en alguns casos poden augmentar de grandària i causar irritació i molèsties oculars.

Procediments

Medicina regenerativa: Endoret

Con el tratamiento de medicina regenerativa Endoret propiciamos la reparación de la superficie ocular afectada por la sequedad ocular. Se trata de un plasma rico en factores de crecimiento para el tratamiento de las lesiones de la superficie ocular elaborado a partir de la sangre del mismo paciente. Con esta formulación individualizada se consigue una tolerancia completa y una efectividad óptima. Esta opción terapéutica revolucionaria es muy eficaz en casos de defectos epiteliales persistentes o úlceras corneales. Asimismo se puede aplicar después de una cirugía refractiva corneal, una cirugía ocular o en el Síndrome de Sjögren.
Patologia Ull Sec

Dra. Paula Verdaguer,

MD, PhD

Número de Col·legiat COMB: 40737

Metge Oftalmòleg. Especialista en Còrnia, Cirurgia Refractiva i Cataractes

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 26/07/2023
Desplaça cap amunt