TRACTAMENT

Àcid hialurònic

Àcid hialurònic

Amb el pas dels anys, és habitual que es produeixi una pèrdua de volum dels teixits facials, de manera que apareixen plecs i solcs. Avui en dia disposem de tractaments per a restituir el volum perdut mitjançant la injecció de substàncies de farciment naturals, com ara l’àcid hialurònic. Aquests tractaments es duen a terme a la consulta i tenen un període de recuperació gairebé immediat. L’àcid hialurònic es pot aplicar a la majoria de zones facials, com ara l’entrecella, els plecs nasolabials, l’àrea mandibular, els llavis o els pòmuls.

Hi ha una altra àrea en què resulta especialment útil l’aplicació d’àcid hialurònic: les ulleres. Els pacients que presenten solcs prominents a les ulleres són bons candidats per a aquest tractament. L’aplicació de l’àcid hialurònic permet omplir els solcs de les ulleres de manera efectiva i amb una aparença totalment natural.

Aquests tractaments no són permanents, i solen tenir una durada de sis a divuit mesos, depenent del producte emprat. Si el tractament no és satisfactori per al pacient, l’àcid hialurònic es pot dissoldre en poques hores mitjançant l’aplicació d’hialuronidasa.

Dr. José Nieto,

M.D.

Número de Col·legiat COMB: 38.579

Metge Oftalmòleg. Especialista en Cirurgia Plàstica Ocular

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 03/08/2023
Desplaça cap amunt