Notícies > TV3 explica els avenços en els tractaments contra la DMAE atròfica a l’Institut de la Màcula

TV3 explica els avenços en els tractaments contra la DMAE atròfica a l’Institut de la Màcula

El Prof. Jordi Monés analitza als informatius de la cadena l’horitzó que obrirà l’aprovació a Europa dels nous tractaments, que ja s’apliquen als Estats Units de fa mesos

La cadena pública catalana de televisió, TV3, referent informatiu al país, s’ha fet ressò de l’aprovació als Estats Units dels medicaments contra la DMAE atròfica, els primers que han demostrat eficàcia per combatre aquesta variant. El Prof. Jordi Monés, director de l’Institut de la Màcula, involucrat en el desenvolupament del fàrmac i d’altres teràpies que busquen solucions contra la DMAE atròfica, ha desgranat per als informadors de la televisió autonòmica els beneficis que poden comportar aquests nous tractaments per a les persones amb degeneració macular associada a l’edat. El Dr. Monés posa el focus en caracteritzar correctament la variant de la malaltia per tractar amb el nou fàrmac només els pacients de qui es tingui la certesa que se’n poden beneficiar.

Podeu veure la peça sencera del TN Cap de setmana del passat 9 de juliol en aquest enllaç i llegir la informació que ha elaborat l’equip del canal.

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Desplaça cap amunt