PATOLOGIES I TRACTAMENTS

Medicina estètica facial

Medicina estètica facial

Eliminació de les línies d’expressió

A l’Institut de la Màcula utilitzem tècniques d’infiltració per aconseguir la relaxació muscular amb una substància que bloqueja la transmissió neuromuscular. D’aquesta manera es provoca la relaxació dels músculs que provoquen les arrugues entre les celles i altres marques d’expressió.

L’efecte complet de les injeccions per eliminar les línies d’expressió arriba entre tres i cinc dies d’haver fet el tractament. És un procediment indolor i que no requereix cap pauta postoperatòria. En una setmana es valora el resultat i, si es considera oportú, es retoca el tractament. L’efecte sempre és temporal i es manté entre tres i sis mesos.

Farciments dèrmics contra la pèrdua de volum

Amb el pas dels anys, és habitual que es produeixi una pèrdua de volum dels teixits facials, de manera que apareixen plecs i solcs. Avui en dia disposem de tractaments per a restituir el volum perdut mitjançant la injecció de substàncies de farciment naturals. Es duen a terme a la consulta i tenen un període de recuperació gairebé immediat. Les injeccions de farciments dèrmics es poden aplicar a la majoria de les zones facials, com l’entrecella, els plecs nasolabials, l’àrea mandibular, els llavis o els pòmuls.

Hi ha una altra àrea en què aquestes aplicacions resulten especialment útils: les ulleres. Els pacients que presenten solcs prominents a les ulleres són bons candidats per a aquest tractament. Aquesta tècnica permet omplir-los de manera efectiva i amb una aparença totalment natural.

Aquests tractaments tampoc no són permanents, i solen tenir una durada de sis a divuit mesos, depenent del producte emprat. Si el tractament no és satisfactori per al pacient, l’àcid hialurònic es pot dissoldre en poques hores mitjançant l’aplicació d’un enzim innocu.

Dr. José Nieto,

M.D.

Número de Col·legiat COMB: 38.579

Metge Oftalmòleg. Especialista en Cirurgia Plàstica Ocular

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 16/05/2024
Desplaça cap amunt