PATOLOGIES I TRACTAMENTS

Miopia patològica

Miopia Patologica

La miopia és un estat de creixement anormal de l’ull, associat a canvis degeneratius en l’estructura d’aquest. Sembla que la miopia patològica, en què la graduació sobrepassa les sis diòptries, està causada per una alteració en el desenvolupament del segment posterior de l’ull, i poden aparèixer diverses complicacions, com ara l’atròfia corioretinal, la maculopatia miòpica i el despreniment de la retina.

Aquesta malaltia, que pot augmentar en la vida adulta, té un component hereditari elevat que progressa amb el pas del temps i que es caracteritza per una millora baixa de l’agudesa visual, malgrat l’ús d’ulleres graduades.

Símptomes

Els pacients amb miopia tenen un risc elevat de presentar patologies retinals com, per exemple, malalties maculars o despreniments de la retina, i per això s’han de sotmetre a exploracions periòdiques per a detectar possibles lesions.

La miopía patológica pot provocar pèrdua de visió central acompanyada de la deformació de línies o objectes (metamorfòpsies). Els afectats potser no reconeixen la cara d’una persona, però sí que poden caminar sense ensopegar i mantenir certa autonomia.

Procediments

Medicina regenerativa: Endoret

Con el tratamiento de medicina regenerativa Endoret propiciamos la reparación de la superficie ocular afectada por la sequedad ocular. Se trata de un plasma rico en factores de crecimiento para el tratamiento de las lesiones de la superficie ocular elaborado a partir de la sangre del mismo paciente. Con esta formulación individualizada se consigue una tolerancia completa y una efectividad óptima. Esta opción terapéutica revolucionaria es muy eficaz en casos de defectos epiteliales persistentes o úlceras corneales. Asimismo se puede aplicar después de una cirugía refractiva corneal, una cirugía ocular o en el Síndrome de Sjögren.
Patologia Ull Sec

Dr. Jordi Monés,

M.D. PhD

Número de Col·legiat COMB: 22.838

Director. Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en Oftalmologia. Especialista en Retina, Màcula i Vitri.

Si t’ha interessat ho pots compartir aquí:

Última modificació: 27/07/2023
Desplaça cap amunt